Basis steen voor dot art op steen of presse papier – diameter 8 cm

 3,00 5,00 incl. btw

Dot art, of stipkunst, is een prachtige manier om stenen te versieren. Het kiezen van de juiste basissteen is essentieel om een mooie en duurzame creatie te maken.

Beschrijving

Dot art, of stipkunst, is een prachtige manier om stenen te versieren. Het kiezen van de juiste basissteen is essentieel om een mooie en duurzame creatie te maken. Hieronder vind jij de eigenschappen van de speciale basisstenen die ik zelf giet.

1. Grootte en vorm: de ronde steen heeft een glad oppervlakte en heeft een diameter van 8 cm. Deze steen is gemakkelijk te beschilderen en heeft een gelijkmatig oppervlak.

2. Textuur: een gladde steen is ideaal, omdat het gemakkelijker is om stippen te maken zonder dat de verf in scheuren of oneffenheden terechtkomt.

3. Kleur: de kleur van de steen kan van invloed zijn op hoe de verf eruitziet. Donkere stenen kunnen goed werken met felle kleuren verf, terwijl lichte stenen mooi zijn met donkere of metallic kleuren. Jij kan kiezen voor een blanco/ongeverfde steen, witte steen of een steenkleur naar keuze.

4. Materiaal: de stenen maak ik van een snelbeton. Dit materiaal is sterker dan gips en makkelijker te gieten dan beton.

5. Gewicht: Als je een presse-papier maakt, wil je dat de steen zwaar genoeg is om zijn functie te vervullen. Daarom heeft deze steen een goed gewicht om papieren op hun plaats te houden.

Veel succes met je dot art project!

Extra informatie

Kleur steen

Blanco / ongeverfd, Wit, Parelmoer, Andere kleur (graag de kleur benoemen bij Opmerkingen tijdens het bestellen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Basis steen voor dot art op steen of presse papier – diameter 8 cm” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *